Skip to main content

#MeetTheTeam – Zane

27. maj 2024


Vi vil gerne fortælle mere om personerne bag jeres døre. I 2024 vil vi løbende præsentere vores dygtige medarbejdere og give dem mulighed for at fortælle om deres rolle i DAN-doors.

Lad os præsentere Zane: Et kreativt multitalent

Zane begyndte hos DAN-doors i vores pladebearbejdningsafdeling i 2017. Efter fem år med betjening af vores CNC-maskiner, skiftede han til PTA, hvor han nu arbejder som produktionsingeniør. Nogle af hans kerneopgaver inkluderer CNC-programmering til produktion, men gradvist tager han flere og flere 3D-tegninger på sig, hvor han bringer liv til idéer og skitser.

Uden for arbejdet tilbringer Zane sin tid med sin familie og nyder også at lave møbler og andre praktiske ting i træ, når tiden tillader det.

Selvom Zane “næsten” kommer fra Australien, hvor han har tilbragt det meste af sit liv, kan vi afsløre, at han er født i Papua Ny Guinea.

Vi stillede ham et par hurtige spørgsmål:

Q: Hvilken superkraft ville du helst have? A: Usynlighed

Q: Hvis du kunne rejse hvor som helst lige nu, hvor ville du tage hen? A: Japan! Kulturen og menneskene er så interessante, og maden er fantastisk.

Q: Har du et favoritcitat eller en livsfilosofi? A: Du lever kun én gang, men hvis du gør det rigtigt, er én gang nok.

Q: Hvis du skulle beskrive dit job som en filmgenre, hvad ville det være og hvorfor? A: Hmm. Den perfekte blanding af komedie, mysterium og drama…


Vi er hos DAN-doors meget glade for, at Zane mødte sin danske kone og valgte at slå sig ned i Danmark, for han er en super kollega, der har ja-hatten på og altid møder ind med et smil 🤩.