Skip to main content

#MeetTheTeam – Jimmy

7. juni 2024


En DAN-doors-veteran

Trods sin unge alder er Jimmy en DAN-doors-veteran. Han startede i marts 1995 og har i løbet af sine næsten 30 år som DAN-doors-medarbejder arbejdet i de fleste af vores produktionsafdelinger, hvilket gør ham til en meget fleksibel kollega.

I dag er hans tid delt mellem DAN-matic og dørsamling. Som ansvarlig for DAN-matic, som er vores eksportkoncept til OEM-kunder, sørger han for, at vores kunder fra alle dele af verden modtager DAN-doors’ kvalitetsdøre som komplette sæt.

DAN-matic gør det muligt for vores kunder i Sydamerika, Asien, Mellemøsten og Canada at få DAN-doors’ højkvalitetsløsninger, og Jimmy sørger for, at alle komponenter pakkes omhyggeligt og sendes til kunden.

To dage om ugen arbejder han i vores dørsamlingsafdeling, hvor han er med til at producere dørene. Det sker manuelt med omhyggelig hensyntagen til den enkelte dørs egenskaber og formål.

Med 29 års erfaring fra DAN-doors har Jimmy et værdifuldt kendskab til vores løsninger og arbejdsgange. Han er uddannet industrioperatør, og ud over sit arbejde med DAN-matic og dørsamling er Jimmy involveret i udviklingen af nye produkter og har også ansvaret for at bestille kasser og skråpaller til pakkecentret.

I sin fritid holder han sig aktiv ved at løbe og cykle.

Vi stillede ham et par hurtige spørgsmål:

Q: Hvilken superkraft ville du helst have?
A: at helbrede

Q: Hvis du kunne rejse hvor som helst lige nu, hvor ville du tage hen?
A: Grækenland, på grund af den gode mad, deres rolige opførsel og gode humør.

Q: Har du et favoritcitat eller en livsfilosofi?
A: Solen skinner altid på de seje.

Q: Kan du fortælle noget om dig selv (som du vil dele), som kun meget få mennesker kender til?
A: Jeg er Batman.

Q: Hvis du skulle beskrive dit job som en filmgenre, hvad ville det være og hvorfor? A: Feel good – fordi jeg har det rigtig godt…


Jimmy er en værdsat kollega, som er meget generøs med sine smil og sit gode humør, og vi regner helt sikkert med, at han vil være en del af vores kollegafamilie i mindst 29 år endnu… 🤩.