Skip to main content

Mød Søren – vores nye montør på Sjælland

12. januar 2024


Søren Christoffersen er vores nye montør på Sjælland. Han kommer til DAN-doors med en alsidig baggrund og mange års erfaring med montage og service fra forskellige brancher, og vi er ret stolte af, at han nu er blevet en del af vores dygtige montør-team.

Man kan næsten sige, at Søren har erfaring med alt mellem himmel og jord, for han har arbejdet både på land, på vand og i luften.

Hans uddannelsesmæssige baggrund er smed og maskinist, og gennem årene har han repareret og serviceret alt fra cykler, til skibe og kraner:

Han har drevet en succesfuld cykelforretning, hvor han frit kunne udfolde sin passion for at skrue ting rigtigt sammen, når der skulle sælges og repareres cykler, elcykler, motorcykler, scootere osv. Herudover har han arbejdet som freelancespecialist på shutdown-projekter ved blandt andet Novo og Statoil, han har arbejdet med montage af kransystemer og været maskinmester på et tankskib. Han har også haft sin egen smedevirksomhed, så når han nu sætter sig bag rattet i DAN-doors’ montørbil, er det derfor med et sjældent teknisk overskud og en unik viden om mekanik og teknik.

Vores kunder i Østdanmark kan se frem til at få besøg af en dygtig montør med et højt serviceniveau og et særegent talent for at få ting til at fungere, og vi håber, at I vil tage godt imod ham, når I møder ham på jeres vej.