Skip to main content

Myretæt dør i rustfri stål til medicinalindustrien

2. februar 2024


Særlige krav kræver særlige løsninger!

Her er en dør. Den er lavet af stål. Og så kunne historien slutte her.
Men denne dør er meget mere, end hvad man kan se med det blotte øje:

Døren er en myretæt sikkerhedsdør. Den er udviklet i tæt samarbejde med en af vores kunder, som efterspurgte en sikker og pålidelig løsning til at holde myrer og andre små skadedyr ude af deres pharmaceutiske produktion, og hvad I ser på billedet er resultatet af et tæt samarbejde mellem DAN-doors’ udviklingsafdeling og vores kunde.

Der er flere ting, som gør denne dør til noget særligt:

  • Det er en sikkerhedsdør, som udelukkende skal bruges som nødudgang. Det kan for eksempel være i forbindelse med brand
  • Døren fungerer som hygiejnedør og er på indersiden udstyret med hygiejnetætninger. Ydersiden er udstyret med et patenteret pakningssystem, der effektivt sikrer, at myrer og andre små skadedyr ikke kan komme ind i bygningen.
  • Den er produceret i rustfri stål af meget høj kvalitet, og både materialevalget og den robuste konstruktion gør, at døren har en forventet levetid på 50 år eller mere.

Kunden er en højprofileret aktør i medicinalindustrien, og der er truffet en række æstetiske valg, som giver døren et eksklusivt udtryk, der passer den øvrige bygning. På ydersiden er døren beklædt med regnzink, og den er inddelt i felter, som matcher bygningens linjeføring i facadepladerne – begge dele for at sikre diskret integration med resten af bygningen.

Selv om døren ligger lidt alene her og venter på at blive sendt, er den faktisk en del af en større familie på cirka 100 tilsvarende døre, og vi er stolte af det resultat, som vi har skabt i samarbejde med vores kunde.