Skip to main content

Den er lille. Den er skjult. Men den er vigtig.


Hos Selected Car Leasing I Silkeborg vil de gerne gøre tingene lidt anderledes. Som forhandler af eksklusive biler i millionklassen har de et ønske om at differentiere sig og skabe en enestående kundeoplevelse.

Da Selected Car Leasing i marts 2023 flyttede ind i en nyrenoveret bygning i Silkeborg, blev alle sejl sat til for skabe et showroom, der giver samme wow-fornemmelse, som de eksklusive biler, der står i udstillingen.

Der er valgt designelementer i træ og beton for at skabe en balance mellem ro og rå motorkraft, og intet er overladt til tilfældighederne. 

Træpaneler i loftet dæmper akustikken og skaber en rolig fornemmelse.
Brandgardinet er en god løsning til steder, hvor der ikke er ret meget plads.

En vigtig detalje, som helst ikke skal ses

I showroomet er der installeret en spektakulær rutsjebane, som er smukt integreret i et specialdesignet møbel, der udover at rumme rutsjebanen også fungerer som plantedekoration og bænk.

Før rutsjebanen kunne opnå godkendelse fra brandmyndighederne, skulle der dog tænkes kreativt for at sikre den nødvendige brandsikkerhed, og vores dygtige medarbejdere gik i gang med at udvikle en skræddersyet brandløsning, som ville beskytte mod spredning af ild og giftig røg mellem etagerne i tilfælde af brand.

Resultatet er en lille brandskydeport, specialudviklet til formålet. Den er lille – kun 1 x 1 meter – og den er er så diskret integreret i møblet med rutsjebanen, at man skal vide, at den er der for at få øje på den. Men den er vigtig, for uden den, ingen godkendelse af brandmyndighederne.

Rutsjebanen er en del af et specialdesignet møbel.
Brandskydeporten er skjult i møblet.

Rutsjebanen blev godkendt af brandmyndighederne, og hos Selected Car Leasing er de begejstrede over, at det lykkedes, da både møblet og rutsjebanen var vigtige for at skabe den eksklusivitet og særegenhed, som de ønskede for deres showroom.

Høj brandsikkerhed i stilfuldt design

Udover den lille brandskydeport til rutsjebanen har DAN-doors også leveret brandgardiner til forskellige steder i bygningen, og det var et vigtigt parameter for Selected Car Leasing, at de kunne integreres diskret, så arkitekturen ikke blev forstyrret af nødvendige – men ofte klodsede – brandløsninger.

Systemerne til brandgardinerne er derfor tilpasset den øvrige indretning og malet i samme matte sorte farve. Denne detalje sikrer, at besøgende bevarer fokus på bilerne og forbliver i den oplevelse, der er gjort så meget ud af at skabe. Selve gardinet er gemt væk i loftet, og vil kun lukke ned, hvis der detekteres brand eller røg.

Denne opgave krævede snilde og kreativitet – og som altid fokus på kundens behov og ønsker.

Vores kunde er godt tilfreds med resultatet – og det er vi også.