Skip to main content

DAN-doors’ indkøbschef, Peter Benner, fejrer 10 års jubilæum


I 10 år har Peter stået i front for DAN-doors’ indkøb og lager, og det fejrede vi mandag d. 10. juni med kage og højt humør.

Siden Peter blev en del af DAN-doors’ team for et årti siden, har han haft en nøgleposition. Han har formet vores indkøbs- og lagerstrategier, og hans skarpe analytiske evner og forståelse for markedet haft stor betydning for, at vi gennem årene altid har været leveringsdygtige i døre og porte af den høje kvalitet, vi er kendt for – også i turbulente perioder, hvor udefra kommende faktorer påvirker leveringskæden i hele verden.

“For DAN-doors er det en kæmpe styrke at have en indkøbschef, som er vellidt hos leverandørerne”, siger DAN-doors’ produktionschef, Kim Jensen. “Det er Peters evne til at forudse markedsændringer og hans gode relationer til vores leverandører, der har gjort det muligt for os at være foran i branchen, så vi altid er i stand til at levere produkter, der møder og overgår kundernes forventninger – og til konkurrencedygtige priser”.

Som kollega er Peter kendt for sit gode humør og altid positive indstilling. Han træder ind ad døren med et smil og er altid klar til en venskabelig snak om alt mellem himmel og jord, og han er en meget værdsat kollega i alle afdelinger.

Peter lever efter et princip om, at alt kan lade sig gøre, og når noget virkeker umuligt, tolker han det som en udfordring, der bare skal løses. Det er i virkeligheden ret sigende for, hvem han er og det afspejler ret præcist hans tilgang til både livet og arbejdet.

For DAN-doors er Peters jubilæum en fin milepæl, som vi har nydt at fejre, og det er ikke nogen hemmelighed, at vi ser frem til at se, hvad han kan trylle med de næste ti år i “DD-familien”.