Nye kræfter til vores svenske team

31. august 2022


DAN-doors har travlt – også i Sverige. Vores svenske datterselskab har derfor pr. 15. august 2022 ansat Jessica Sjögren som Office and Sales Coordinator.

Der er tryk på kedlerne hos vores afdeling i Sverige, som oplever stor travlhed med mange nye projekter.

Derfor har de udvidet teamet med Jessica Sjögren, som er ansat som Office and Sales Coordinator. Jessica kommer til at spille en vigtig rolle for DAN-doors Sveriges fremtidige vækst og vil supportere både kunder, sælgere, leverandører og andre samarbejdspartnere.

“Med tilføjelsen af Jessica til vores team bliver vi mere fleksible og i stand til at yde en bedre kundeservice”, siger Nicklas Näsholm, som er Business Unit Manager for DAN -doors AB. “Jessica er ekstremt stærk på projektkoordinering, kommunikation og kundeservice, og der er ingen tvivl om, at vores kunder vil opleve en bedre kundeservice, blandt andet i form af hurtigere responstid og mere effektiv planlægning”.

På DAN-doors’ hovedkontor i Stilling glæder vi os til samarbejdet med Jessica, som vi allerede på meget kort tid har lært at kende som en meget venlig, imødekommende og dygtig kollega. Velkommen til Jessica.


Hold dig opdateret 

Tilmeld dig vores nyhedsmail og hold dig opdateret med nyheder og vigtige oplysninger om vores produkter, lovgivning, energibesparelser, brandsikkerhed og andre relevante oplysninger for branchen. Vi sender nyhedsmails 5-10 gange om året, og du kan afmelde dig med et øjebliks varsel. Vi garanterer, at vi kun bruger dine kontaktoplysninger til at sende dig vores nyhedsmail.

Subscribe

* indicates required

© Dan-doors. All rights reserved.

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Hold dig opdateret 

5-10 gange årligt sender vi nyheder ud vedrørende tilbud, kampagner, nye produkter og meget mere 

Subscribe

* indicates required

© Dan-doors. All rights reserved.