Skip to main content

Velfortjent pension til Henrik

4. marts 2024


I går sagde vi farvel (og på gensyn) til Henrik Ravn Pedersen, som har været en del af DAN-doors’ historie i 25 år.

Vi kommer til at savne Henrik og hans gode humør i hverdagen. Selv om han bor i Vejle, har han trofast kørt de mange kilometer frem og tilbage hver dag, og det siger meget om hans personlighed og engagement. Han har været en fast del af vores dream team i dørsamling, hvor han sammen med Anders og Jimmy med beundringsværdig omhyggelighed har sørget for, at vores kunder har fået kvalitetsdøre, som holder i mange år. Den fine sans for detaljen har stor effekt på det endelige resultat, at det er ikke noget, vi har taget for givet. Det er i høj grad noget, vi gennem årene har sat stor pris på.

Nu kan han sætte tempoet lidt ned og nøjes med at tage turen fra Vejle, når han for hyggens skyld vil kigge forbi til en snak og en kop kaffe.

Han havde sidste dag d. 29. februar 2024, hvor vi alle sammen blev forkælet med en lækker frokost, og vi vil gerne sige stort TAK til Henrik for de mange gode år som en værdsat kollega. Vi er overbevist om, at han med sit gode humør og altid positive indstilling går en fantastisk pensionisttilværelse i møde.

I dagens anledning fik vi et billede af vores produktionschef, Kim Jensen, sammen med Jimmy, Anders og Henrik. De tre herrer har samlet 91 års anciennitet i DAN-doors, og det synes vi er en ret flot bedrift.

Lækker frokost til hele DAN-doors…