Skip to main content

Vi tilbyder stadig – helt gratis og uforpligtende – at lave energiberegninger

26. oktober 2023


Det har altid været DAN-doors’ mål at tilbyde dørløsninger, som giver vores kunder de bedste forudsætninger for at drifte deres forretning så effektivt og økonomisk som muligt.

Gennem årene har vi som en naturligt integreret del af vores service hjulpet vores kunder med at identificere hvilken løsning, der bedst tjener deres behov. Den service er ikke blevet mindre efterspurgt i takt med, at energimarkedet er ustabilt og at bæredygtighedskravene til virksomhederne er skærpet markant.

Brug vores energiberegninger til at sammenligne de forskellige løsninger og se jeres årlige besparelser på både CO2 og energiforbrug. Det er gratis og helt uforpligtende.

Vores beregningsmodel er testet og verificeret af DTU, og med blot nogle få informationer fra jer kan vi give jer et langsigtet regnestykke for jeres investering, så I får et kvalificeret beslutningsgrundlag.


Har I brug for en energiberegning?

Kontakt vores salgschef, Per Pedersen, så hjælper han jer med at få beregnet energiudgifter og CO2 for de løsninger, I ønsker at undersøge.

Per Pedersen
Salgschef

pp@dan-doors.dk
Tlf.: +45 40 90 27 19