Skip to main content

35 års jubilæum 

24. november 2021


I dag er det 35 år siden, Anders Moosdorf startede hos DAN-doors som produktionsmedarbejder.

Anders er en vellidt kollega, som har nemt til smil og en beundringsværdig omhyggelighed, som gør, at vi trygt sender døre af alle slags og i alle størrelser videre til vores kunder i hele verden.

Anders er vores specialist i store døre og skydedøre, men for ham er hver eneste dør speciel.

”Det er selvfølgelig ikke rigtigt, at der ikke er to døre, der er ens, men man kan godt blive overrasket over, hvor stor betydning selv små forskelle har, når vi laver døre. Hvad skal døren bruges til, og hvad stiller det af særlige krav? Hvis det er en frostdør, skal der lægges varmekabler, så den ikke fryser til, hvis det er det en svingdør, skal hængslet forstærkes, så den kan klare mange års skub fra begge sider osv. Tit laver vi også døre med specielle mål, som måske kræver forstærkninger de rigtige steder, så den kan klare mange års brug og ikke ’sætter sig’ i hængslerne. Der kan være mange andre ting, men mit arbejde handler om at nærlæse ordren og sørge for, at kunderne får den rigtige dør og at de får en dør af høj kvalitet, som kan klare hård belastning i mange år,” smiler han.

Da Anders startede d. 24. november 1986 havde DAN-doors blot én produktionshal, men med årene er både matriklen og produktsortimentet vokset. Anders har været med til at omstrukturere og redefinere processer og arbejdsgange, så DAN-doors kunne følge med udviklingen, og det er en af grundene til, at han har holdt ud i så mange år: ”jeg synes, det er spændende, når vi bliver inddraget i udviklingen af nye produkter, og det det er en arbejdsplads, man har lyst til at være i mange år, fordi her er et godt arbejdsmiljø. Det har været 35 år med forandring på den gode måde i en virksomhed, der aldrig stopper med at tænke i forbedringer. Det er nok også derfor, jeg har været her mere end halvdelen af mit liv”, slutter han med et smil.