Skip to main content

Vi har fået guld

22. maj 2024


For syvende år i træk har DAN-doors fået den højeste kreditvurdering (AAA). Dermed er vi en del af de blot 1,4 procent af danske virksomheder, som har modtaget et AAA-gulddiplom fra Dun & Bradstreet.

At modtage AAA-guld viser, at vi er lykkedes med at skabe en sund og stabil virksomhed med økonomisk styrke og ansvarlig ledelse. For vores kunder betyder det, at de får en robust og pålidelig samarbejdspartner med et stærkt fundament og muskelkraft til at sørge for, at vi altid leverer de kvalitetsløsninger, som vi er blevet internationalt kendt for – også i perioder med turbulens.

Gode relationer med vores kunder og leverandører har altid været i højsædet hos DAN-doors, og denne anerkendelse er et resultat af vores medarbejderes stabile og engagerede indsats samt den tillid, som vores kunder viser os ved at vælge os som deres leverandør. Det er vi meget taknemmelige for.

Vi har altid haft fokus på at drive en ansvarlig forretning og at hjælpe vores kunder med at drive en effektiv og miljøbevidst forretning. At opnå denne høje kreditvurdering år efter år understreger vores evne til at navigere gennem skiftende økonomiske forhold og fortsat levere kvalitet og stabilitet. Vi er stolte af denne milepæl og ser det som en bekræftelse af vores langsigtede strategi om at være en robust og troværdig partner i industrien.

Vi fortsætter ufortrødent med at opbygge de stærke relationer til vores kunder, som for os er udgangspunktet for hele vores forretning og vil gerne sige et stort TAK til alle vores kolleger og kunder. Det er jer, der er guldet!