Skip to main content

DAN-doors skriver kontrakt vedrørende Campus Ås i Norge

26. oktober 2017


DAN-doors har skrevet under på kontrakten vedrørende det nye, prestigiøse projekt, Campus Ås, som er den største udvidelse af universitetssektoren I Norge.

Nybyggeriet består af otte forbundne bygninger med omkring 2400 værelser. Bygningerne rummer blandt andet laboratorium, dyrehospital, akvarium og andre specialområder inden for veterinærmedicinsk udstyr til forskning, diagnosticering og behandling af dyr.

Gode bygningstekniske løsninger og avancerede tekniske installationer sørger for, at de høje krav til smitteforebyggelse overholdes. De sikrer også gode arbejdsforhold for dem, der skal arbejde, forske og studere her.

I første omgang skal DAN-doors levere 400 ståldøre til både indvendig og udvendig brug.

Derudover skal DAN-doors også levere skydedøre, rulleporte og brandgardiner. Enkelte af brandgardinerne er af gigantiske dimensioner, da de er op til 18 m brede og 4.3 m høje, hvilket betyder at de vil dække et område på hele 77 m2!

Indenfor køl og frys skal DAN-doors levere 35 hængslede døre i rustfri, syrefast stål. Leveringen af dørene vil foregå henover 2018, og i begyndelsen af 2019.

Hvis du vil vide mere omkring projektet, så er du mere end velkommen til at kontakte os på DD@DAN-doors.dk eller på 87 93 87 00.

Røggardin på universitet
Brandgardin leveret af DAN-doors skal sikrer den højeste brandbeskyttelse på Campus’et