Skip to main content

Brand-skydeporte til kølerum

Hos DAN-doors har vi i mange år arbejdet med brandsikring, og vi tilbyder også brandskydeporte til kølerum, som anvendes til persongennemgang.
Beskrivelse
Hos DAN-doors har vi i mange år arbejdet med brandsikring, og vi tilbyder også brandskydeporte til kølerum, som anvendes til persongennemgang.

Brand-skydeporte til kølerum – FAQ


Hvad er fordelene ved en skydedør?
Der kan være store driftsøkonomiske besparelser ved at vælge en skydedør fremfor en hængslet port. I større virksomheder inden for fødevareindustrien, hvor dørene åbnes og lukkes mange gange om dagen, giver skydeporten for eksempel mulighed for at minimere kuldetabet og spare energi.
Hvilken betjening skal jeg vælge til mit frostrum?
Er det et køle- eller frostrum med meget trafik, er det nærliggende at vælge automatisk betjening, men også hvis I under den daglige anvendelse har behov for at have “frie hænder”, kan det være en hjælp med automatik. 
Hvilken isolering skal jeg vælge til mit frostrum?
Du kan vælge mellem 100 mm og 150 mm isolering til frost. Helt generelt vil 100 mm være det oplagte valg til almindelige frostrum, mens 150 mm oftest vil vælges til indfrysning, men andre faktorer, som for eksempel væggens tykkelse eller særlig temperatursikkerhed, kan gøre sig gældende.

Skal vi hjælpe dig?

Hvis du har brug for rådgivning og hjælp til at finde det rette produkt til dit behov, er du altid meget velkommen til at kontakte os.

Vi er eksperter i adgangsløsninger af alle slags til industrien, og vi er altid klar til at tage en uforpligtende snak.

Ring til os i dag eller send os en mail, så vender vi hurtigst muligt tilbage til dig. Vi glæder os til at høre fra dig og hjælpe dig til at finde den rigtige løsning.