Skip to main content

Ansvarspolitik

Ansvarlighed er summen alle beslutninger

DAN-doors lægger vægt på

Ansvar som en vigtig faktor for vores samarbejde

For DAN-doors er ansvarlighed summen af de beslutninger, vi tager i forhold til vores medarbejdere, vores produktion, vores udvikling, vores kvalitetsstyring og verden omkring os.


Vores medarbejdere får det til at ske

Det er vores medarbejdere, der er kernen i DAN-doors. Det er dem, der får det til at ske hver dag, og det er deres viden og erfaring, der gør det muligt for os at udvikle, producere, sælge og levere intelligente, højteknologiske dørløsninger til industrien.

Et trygt og sikkert arbejdsmiljø kommer ikke af sig selv. Det kommer af en fælles holdning til, at vi vil være en attraktiv arbejdsplads, hvor sikkerhed, trivsel og arbejdsglæde ikke er noget, vi spekulerer på, fordi det kommer som en helt naturlig ting.

Vi værdsætter vores medarbejdere, og vi anser det som vores største succes, at over halvdelen af vores kolleger kan fejre 10, 20, 30 og endda 35-års jubilæer. Det er et udtryk for, at vi gør det rigtigt, og vi nyder godt af den store viden og know-how, som bliver givet videre til de næste generationer.

Konstant i udvikling

DAN-doors producerer dørløsninger, der holder i årtier, og det er vi stolte af. Vi arbejder konstant med produktudvikling, så vores kunder er sikret løsninger, som faciliterer deres indsats for at spare ressourcer, og vi kommer hele tiden et skridt videre med at udtænke løsninger, der forbedrer vores kunders bundlinje gennem effektivitet og energibesparelser.

Samtidig udøver vi streng kvalitetsstyring og kontrol i forhold til både vores egen produktion og vores leverandører. Samtlige dele er håndlavede af vores dygtige og dedikerede medarbejdere, der løbende overvåger og tester kvaliteten og holdbarheden af dørenes funktionalitet.

Bæredygtighed og miljøansvar er kernen i vores forretningsmodel

Hos DAN-doors er vi bevidste om det miljømæssige ansvar, der følger med vores omfattende produktionsanlæg.

Derfor bestræber vi os på at handle efter en cirkulær økonomisk forretningsmodel, hvor bæredygtighed og miljøansvar er kernen, og vi forbedrer løbende vores produktionsmetoder, så vi lever op til vores forpligtelser som en ansvarlig virksomhed.

Det er heller ikke tilfældigt, at vores produkter har så lang en levetid, som de har. Vi ser det som en del af vores ansvar at minimere behovet for udskiftning – og dermed brug af materialer og energi til produktion af nye produkter samt bortskaffelse. Hertil kommer, at vi har tilrettelagt vores produktion således, at cirka 90% af vores råmaterialer kan genanvendes, selv efter 40 års anvendelse.

Små ting, vi gør i dag

Vi har købt oprindelsesgarantier fra vedvarende energikilder.
Se certifikat.

Vi støtter kræftens Bekæmpelse med 25.000 kroner.

Vi har iværksat processer til at reducere vores interne ressourceforbrug, som blandt andet vand og el. 

… Og der kommer løbende mere til.