Kvalitet

Kvalitet er en del af vores DNA

DAN-doors leverer

Høj kvalitet giver høj driftssikkerhed og besparelser

Med løsninger fra DAN-doors er I sikret døre og porte af markedets højeste kvalitet. For DAN-doors er kvalitet meget mere end materialer og komponenter. Det er en integreret del af den måde, vi tænker og arbejder på, og vores virksomhedskultur er kendetegnet ved høj faglig stolthed.


Vores salgsteam


For vores salgsteam betyder det et ekstremt højt niveau af viden om vores produkter og de forskellige brancher, vi leverer til, så de i deres dialog med kunderne kan give den professionelle rådgivning, DAN-doors i dag er kendt for.

Vores tekniske afdeling


For vores tekniske afdeling betyder det omhyggelighed og kontrol af samtlige detaljer, før tegninger frigives til produktionen.

Vores indkøbere


For vores indkøbere betyder det relationspleje med vores leverandører, så vi får leveret de materialer, vi skal bruge, til markedets skarpeste pris, så vi kan holde vores kunders udgifter nede.

Vores produktions­medarbejdere


For vores produktionsmedarbejdere betyder det en helt ekstraordinær sans for detaljer, omhyggelighed og viden om, hvordan man gør hver eneste dør så robust og velisoleret, at kunden kan have den i mange år frem.

Vores montører


For vores montører betyder det et højt serviceniveau, omhyggelighed og stor erfaring med korrekt montage, så døre og porte ikke slides forkert eller unødigt og bevarer deres funktionsdygtighed i rigtig mange år frem.

Kvalitet er meget mere end materialer
– det er en del af vores DNA.


Hold dig opdateret 

Tilmeld dig vores nyhedsmail og hold dig opdateret med nyheder og vigtige oplysninger om vores produkter, lovgivning, energibesparelser, brandsikkerhed og andre relevante oplysninger for branchen. Vi sender nyhedsmails 5-10 gange om året, og du kan afmelde dig med et øjebliks varsel. Vi garanterer, at vi kun bruger dine kontaktoplysninger til at sende dig vores nyhedsmail.

Subscribe

* indicates required

© Dan-doors. All rights reserved.

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Hold dig opdateret 

5-10 gange årligt sender vi nyheder ud vedrørende tilbud, kampagner, nye produkter og meget mere 

Subscribe

* indicates required

© Dan-doors. All rights reserved.