Skip to main content

Svingdøre af høj kvalitet

Et bredt udvalg af svingdøre til forskellige formål

DAN-doors leverer

Svingdøre

Vedligeholdelsesfrie

Kundetilpassede

Driftssikre

Langtidsholdbare


PC-svingdøre

En effektiv løsning

Med en polycarbonatsvingdør fra DAN-doors får I en effektiv og robust løsning til at sikre et smidigt work flow og høj effektivitet i områder med meget trafik.

Dørene er vedligeholdelsesfrie og udstyret med levnedsmiddelgodkendte tætninger, som gør dem skræddersyet til brug i områder med høje hygiejnekrav, som for eksempel i levnedsmiddel- og fødevareindustrien samt supermarkeder. 

PVC-svingdøre

Skræddersyet til steder med høje hygiejnekrav

Få optimale arbejdsbetingelser og høj effektivitet i områder med strenge hygiejnekrav og meget trafik.

PVC-svingdørene er vedligeholdelsesfrie og ekstremt slidstærke. Det robuste dørblad sikrer, at dørene kan tåle daglige kollisioner med paller, vogne eller andet transportudstyr, og den rustfri galge gør dem ideelle til områder med høje hygiejnekrav, som for eksempel slagterier, mejerier eller anden fødevareproduktion.

Isolerede svingdøre

En isoleret svingdør til køl

Her får I en isoleret svingdør af meget høj kvalitet til kølerum.

Disse svingdøre er udstyret med 40 mm isolering og levnedsmiddelgodkendte tætninger, hvilket gør dem skræddersyet til kølerum med meget trafik og høje hygiejnekrav. Det kan for eksempel være i supermarkeder, slagterier, mejerier eller andre virksomheder, der arbejder med fødevarer.

DAN-doors’ isolerede svingdøre giver jer frihed til at vælge den konfiguration, der passer til jeres behov, og dørene fås blandt andet med forskellige overflader og ekstraudstyr, såsom vindue, lås, sparkeplader og forskellige former for automatisk betjening.

3 hurtige svar om svingdøre


1) Hvilken svingdør skal jeg vælge?

Du kan få svingdøre i de fleste størrelser og både 1-fløjede og 2-fløjede, så vi skal nok finde en løsning. Om det er en PC, PVC eller isoleret svingdør, du skal have, hjælper vi dig med at finde ud af. Dybest set handler det om, hvor døren skal anvendes og hvor hårdhændet behandling, den skal modstå i hg 

2) Hvornår bruger man en PVC-svingdør?

PVC-svingdøre er populære i fødevareindustrien, herunder slagterier og mejeriet. Dørenes robuste konstruktion med rustfri galge, kombineret med ekstremt slidstærke dørblade i PVC gør, at dørene kan tåle daglige kollisioner med enten paller, vogne eller andet transportudstyr.

3) Hvad er fordelene ved en isoleret svingdør?

Isolerede svingdøre er skræddersyet til kølerum, hvor der er meget trafik. Her får I både en isoleret dør, som hjælper jer med at spare energi ved at reducere kuldetabet fra kølerummet, og I får en dør, som skaber smidig og effektiv trafik til og fra jeres kølerum.  


Kasper Boeriis er ekspert i døre og porte. Her står han smilende med kasket i DAN-doors' produktion

ekspert-i-doere-og-porte

Skal vi hjælpe dig?

Skal vi hjælpe dig med at finde den svingdør, der passer til dit behov?

Vi har erfaring med svingdøre til slagterier, mejerier, supermarkeder, lagerhaller og mange andre formål, og vi hjælper dig gerne med at afklare, hvilken svingdør, der er bedst til netop dit behov.

Ring til os i dag eller send os en mail, så vender vi hurtigst muligt tilbage til dig. Vi glæder os til at høre fra dig og hjælpe dig til at finde den rigtige løsning.

svingdør fra DAN-doors med blå slidplade
1
PC-svingdør med sort slidplade i kombination med hængslet sikkerhedsdør i rustfri stål
2
Mange PC-svingdøre efter hinanden sikrer høj hygiejne
3
Svingdør i MENY supermarked med matteret Polycarbonat og sparkeplader
4
Nødudgang gennem svingdør med sorte sparkeplader
5