Brand­skydeporte

Brandskydeporte som lever op til de strengeste krav inden for levnedsmiddelindustrien

DAN-doors leverer

Brandskydeporte

Til persongennemgang

Høj driftssikkerhed

Energibesparende

Certificerede


Køl og brand

Robuste brandskydeporte med 65 mm isolering

Med DAN-doors’ BS60 brandskydeporte får I en driftssikker og robust løsning, som er godkendt til 60 minutters brand i henhold til DS 1052-2.

Brandskydeporte, som primært anvendes til persongennemgang er endnu ikke omfattet den europæiske standard og må dermed stadig gerne leveres i henhold til den nationale standard DS 1052.2.

Dørene er som standard udstyret med labyrintfalse i R/S stål og testet med henvisning til rapport nr. F6933 og F7008, som erklærer branddøren modstandsdygtig i 60 minutters brand i henhold til BS476 Part 22. 1987 (DS 1052.2). 

2 hurtige svar om brandskydeporte


1) Hvad betyder certificeringen?

Siden den 1. november 2019 har brandskydeporte skullet overholde  den nye europæiske standard EN 16034, og de hidtil anvendte brandklasser BD30 og BS60 blev erstattet med nye EI230 og EI260 brandklasser. Brandskydedøre primært for brug til persongennemgang er dog endnu ikke omfattet af den nye europæiske standard og må gerne stadig leveres i henhold til den nationale standard DS 1052.2.

2) Er brandskydeporte godkendt til brug i fødevareindustrien?

Ja. DAN-doors’ brandskydeporte leveres med levnedsmiddelgodkendte tætninger og materialer, der egner sig til de høje hygiejnestandarder, der er gældende i fødevareindustrien. Samtidig er døren isoleret med 50 mm brandbatts og 15 mm gipsplader, som skaber en effektiv isoleringsevne og bidrager til at nedbringe energiforbruget.


Skal vi hjælpe dig?

Er du i tvivl om, hvilken løsning, du skal have eller reglerne omkring brandsikring?

Vi kan tilbyde flere forskellige løsningsmodeller og  tager meget gerne en uforpligtende snak om mulighederne.

Ring til os i dag eller send os en mail, så vender vi hurtigst muligt tilbage til dig. 


Hold dig opdateret 

Tilmeld dig vores nyhedsmail og hold dig opdateret med nyheder og vigtige oplysninger om vores produkter, lovgivning, energibesparelser, brandsikkerhed og andre relevante oplysninger for branchen. Vi sender nyhedsmails 5-10 gange om året, og du kan afmelde dig med et øjebliks varsel. Vi garanterer, at vi kun bruger dine kontaktoplysninger til at sende dig vores nyhedsmail.

Subscribe

* indicates required

© Dan-doors. All rights reserved.

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Hold dig opdateret 

5-10 gange årligt sender vi nyheder ud vedrørende tilbud, kampagner, nye produkter og meget mere 

Subscribe

* indicates required

© Dan-doors. All rights reserved.