Special­produktion ― hver gang

Står du med en helt særlig case, som kræver en specialløsning? Så tøv ikke med at kontakte os. Vores døre skaber tryghed. Forbedrer effektiviteten. Sparer energi. Beskytter personer og materiel. En dør er derfor aldrig bare en dør.

Vi har en målsætning om at opfylde enhver virksomheds behov for industridøre og porte. Med specialfremstilling og tilpasning udvikles og produceres dørløsninger med kundespecifikke funktioner i forskellige modeller.

Dette omfatter eksempelvist 3-fløjede, 5-fløjede og fler-fløjede skydedøre, der både skal være kuldeisolerende til brug i frostrum og i nogle tilfælde fungere som brandskydedøre.


Hold dig opdateret 

Tilmeld dig vores nyhedsmail og hold dig opdateret med nyheder og vigtige oplysninger om vores produkter, lovgivning, energibesparelser, brandsikkerhed og andre relevante oplysninger for branchen. Vi sender nyhedsmails 5-10 gange om året, og du kan afmelde dig med et øjebliks varsel. Vi garanterer, at vi kun bruger dine kontaktoplysninger til at sende dig vores nyhedsmail.

Subscribe

* indicates required

© Dan-doors. All rights reserved.

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Hold dig opdateret 

5-10 gange årligt sender vi nyheder ud vedrørende tilbud, kampagner, nye produkter og meget mere 

Subscribe

* indicates required

© Dan-doors. All rights reserved.