Skip to main content

Rulleporte af høj kvalitet

DAN-doors udvikler og producerer markedets stærkeste og mest effektive rulleporte 

DAN-doors leverer

Rulleporte

Pladsbesparende

Kundespecifikke

Driftssikre

Kuldeeffektive


KØL – FROST – INDUSTRI

Rulleporte til alle behov

Hos DAN-doors finder du rulleporte, der matcher alle behov og krav til blandt andet:

  • Energieffektivitet
  • Åbnehastighed
  • Anvendelsesmiljø
  • Pladsforbrug

Vi leverer både lette rulleporte med 2 eller 4 mm dug, rulleporte med vindue, rulleporte til køl og frost samt renrum.

Til frost leverer vi naturligvis vores rulleporte med alle nødvendige features og avancerede varmelegemer, som gør dem velegnede til brug i fryserum med meget lave temperaturer.

Energiforbruget er et af de steder, hvor der er størst økonomisk gevinst ved at effektivisere. Rulleporte er derfor et oplagt valg til koldrum i blandt andet levnedsmiddelindustrien eller logistikvirksomheder, da de hjælper med at reducere energiforbruget på to forskellige måde:

  1. De isolerer kulden
  2. Deres høje åbne- og lukkehastighed reducerer den periode, hvor køle- eller frostrummene er eksponeret for varmere luft

3 hurtige svar om rulleporte


1) Hvad er en rulleport?

En rulleport kaldes også en High Speed port og er en løsning, som giver hurtig adgang mellem lokaler, zoner eller afdelinger. Rulleporte er særligt velegnede til områder, hvor der er meget trafik, da den hurtige åbnehastighed giver optimale vilkår for at skabe smidig og sikker logistik.

2) Hvad er fordelene ved en rulleport?

Rulleporte er pladsbesparende i forhold til blandt andet skydedøre. De kræver minimal plads omkring døråbningen, hvilket gør det muligt at placere dem de fleste steder. Derudover kræver de stort set ingen vedligeholdelse og er særdeles driftssikre, hvilket gør dem økonomisk attraktive, da de har en meget lang levetid.

3) Vil I anbefale en rulleport til køle- eller fryserum?

Hos DAN-doors har vi rulleporte med forskellige grader af isoleringsevne, og vores produktprogram kan skræddersys til alle behov. Vi har rulleporte med 2-4 mm isolering, som anvendes i kombination med en natskydeport, og vi har isolerede porte med 100-160 mm isolering, som har så god isoleringsevne, at de er fuldt ud konkurrencedygtige med både traditionelle skydedøre på isoleringen og med lettere rulleporte på hastigheden.


Skal vi hjælpe dig?

Hvis du har brug for rådgivning og vejledning om, hvilken rulleport, der passer bedst til dit behov, er du altid meget velkommen til at kontakte os. Vi har en stor viden om og erfaring med alle slags dør- og portløsninger, og vi er altid klar til at tage en uforpligtende snak.

Ring til os i dag eller send os en mail, så vender vi hurtigst muligt tilbage til dig. Vi glæder os til at høre fra dig og hjælpe dig til at finde den rigtige løsning.

1
2
3
4
5