DAN-doors Sverige fejrer 30 års jubilæum 


Den 3. juni 2022 kunne DAN-doors’ datterselskab i Sverige fejre 30 års jubilæum.

På hovedkontoret i Stilling fejrede vi dagen sammen med vores svenske kolleger med det svenske flag hejst og lykønskninger til vores dygtige svenske team.

Selv om vi befinder os 300 km fra hinanden, er vi en del af en fælles familie, og fra hovedkontoret skal der lyde tak til vores engagerede kolleger, som aldrig lægger skjul på, at de brænder for at levere døre og porte til kvalitetskrævende kunder i hele Sverige.

Selv om vi befinder os 300 km fra hinanden, er vi en del af en fælles familie.

DAN-doors' hovedkontor med det svenske flag hejst
DAN-doors’ hovedkontor med det svenske flag hejst
Når man er på teams med vores svenske kolleger, er man ikke i tvivl om, at de elsker døre…


Hold dig opdateret 

Tilmeld dig vores nyhedsmail og hold dig opdateret med nyheder og vigtige oplysninger om vores produkter, lovgivning, energibesparelser, brandsikkerhed og andre relevante oplysninger for branchen. Vi sender nyhedsmails 5-10 gange om året, og du kan afmelde dig med et øjebliks varsel. Vi garanterer, at vi kun bruger dine kontaktoplysninger til at sende dig vores nyhedsmail.

Subscribe

* indicates required

© Dan-doors. All rights reserved.

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Hold dig opdateret 

5-10 gange årligt sender vi nyheder ud vedrørende tilbud, kampagner, nye produkter og meget mere 

Subscribe

* indicates required

© Dan-doors. All rights reserved.