Vi har fået ny hjemmeside

22. september 2022


Vi har arbejdet længe på at få vores nye hjemmeside klar, og vi er stolte af nu at have løftet vores digitale visitkort.

Den nye hjemmeside er udviklet med udgangspunkt i de spørgsmål, vi får fra vores kunder, og den er meget mere end et digitalt visitkort: den er et værktøj for både medarbejdere og nye og eksisterende kunder.

DAN-doors’ salgschef Per Pedersen håber, at hjemmesiden i højere grad end den tidligere hjemmeside vil kunne give de besøgende svar på deres spørgsmål, allerede fra første besøg.

Vores digitale adfærd har ændret sig meget, alene de sidste fem år, og i dag bruger kunder lang tid på at undersøge markedet, før de tager en beslutning. Hos DAN-doors håber vi, at vores hjemmeside kan være til inspiration og information for kunderne i den proces. Produkterne er naturligvis i centrum, men fordi der kan være flere løsningsmuligheder til samme behov, kan hjemmesidens besøgende udforske de forskellige muligheder på en visuel og brugervenlig platform, siger han.

Vi håber, I vil tage godt imod den ny hjemmeside, som vil blive opdateret løbende med nye produkter, nyheder og forskellig information.


Hold dig opdateret 

Tilmeld dig vores nyhedsmail og hold dig opdateret med nyheder og vigtige oplysninger om vores produkter, lovgivning, energibesparelser, brandsikkerhed og andre relevante oplysninger for branchen. Vi sender nyhedsmails 5-10 gange om året, og du kan afmelde dig med et øjebliks varsel. Vi garanterer, at vi kun bruger dine kontaktoplysninger til at sende dig vores nyhedsmail.

Subscribe

* indicates required

© Dan-doors. All rights reserved.

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Hold dig opdateret 

5-10 gange årligt sender vi nyheder ud vedrørende tilbud, kampagner, nye produkter og meget mere 

Subscribe

* indicates required

© Dan-doors. All rights reserved.