Ledig stilling

Specialiseret montageleder

Trives du med en afvekslende, hverdag hvor du er i kontakt med mange mennesker? Brænder du for et job med stor frihed, alsidighed og mulighed for udvikling? Har du erfaring med montage, og god forståelse for teknologi? Så det dig, vi søger!

DAN-doors er eksperter i adgangsløsninger, og specialiseret i at udvikle og producere døre og porte til alle formål i alle brancher og i alle størrelser. I DAN-doors’ portefølje ligger der ydermere en lang række løsninger til køl og frost som alle repræsenterer en kvalitetsløsning til fødevareindustrien. DAN-doors har i flere årtier leveret alt fra hængslede døre til High Speed porte til industrielle formål. Alle DAN-doors løsninger er specialfremstillede og produceret efter kundens specifikke ønsker. Udgangspunkt er, at alt kan lade sig gøre, og ingen lader sig begrænse.

Om jobbet:

Som montageleder får du ledelsesansvaret for DAN-doors’ 12 montører som arbejder i Danmark – Norge & Tyskland. I jobbet som montageleder, skal du være proaktiv og sikre sammenspillet, så alle ender mødes i henhold til aftaler og eksekvering. Du vil dagligt referere til DAN-doors’ Supply Chain Manager, som du vil indgå i tæt samarbejde med.

Dine primære arbejdsopgaver vil være:

 • Daglig personaleledelse af 12 montører
 • Planlægning af montageopgaverne samt koordinering af mandskab og ressourcer
 • Kontakt til bygherre-byggeledere & entreprenører
 • Port montage i Danmark-Norge-Tyskland og daglig kontakt til montører og samarbejdspartner
 • Sikring af et højt engagementsniveau samt videns- og erfaringsdeling på tværs af montører
 • Kvalitetssikring og dokumentation af opgaverne
 • Reparation og service på porte og døre
 • Beregning af tilbud
 • Teknisk support

Det vil forventes at du er på lokationen i Stilling ca. 1 til 2 gange om ugen, og de øvrige dage er ved kunder rundt om i Danmark med udkørsel fra egen bopæl.

Dine kvalifikationer:

Vi forstiller os, at du kommer med en baggrund fra en lignede stilling, som projektleder, byggeleder, montageleder eller lignende. For at få succes i stillingen, vil det være afgørende at du har montageteknisk og el-teknisk forståelse, og gerne erfaring fra håndværksbranchen. Digitalisering, innovation og udvikling er i højsæde ved DAN-doors, og det er derfor essentielt du har interesse for at være med i denne proces.

For at kunne bestride stillingen som montageleder, er det et ufravigeligt krav at du er ansvarsfuld, struktureret og vedholdende.  Du er samtidigt udviklingsorienteret og holder af at have dialog med kunder og nå frem til de rigtige løsninger. Du er en motiverende, og respekteret leder, der med din faglighed, er i stand til at optimere montagekapaciteten med fokus på kvalitet. Du er lyttende og følger proaktivt op på uafklarede problemstillinger.

Dertil skal du:

 • Udvise handlekraft
 • Være løsningsorienteret og omstillingsparat
 • Trives med en afvekslende hverdag og højt aktivitetsniveau
 • Arbejde struktureret og kan bevare overblikket

Vi tilbyder:

En selvstændig og udfordrende position, i en velfunderet og professionel virksomhed, med stor frihed og ansvar. Du vil blive en del af en uformel organisation, der er åben for nye tiltag og udvikling.

Ansøgningsfrist:

Career varetager rekrutteringsprocessen. Er du interesseret i at søge denne spændende stilling, bedes du sende en ansøgning, CV samt eventuelle relevante bilag. Ansøg hurtigst muligt, da vi holder samtaler løbende.

Grundet persondataforordningen modtager vi ikke CV og ansøgning på mail. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte rekrutteringskonsulent Maria Knutz på mlk@jks.dk eller tlf. 61630789.


Hold dig opdateret 

Tilmeld dig vores nyhedsmail og hold dig opdateret med nyheder og vigtige oplysninger om vores produkter, lovgivning, energibesparelser, brandsikkerhed og andre relevante oplysninger for branchen. Vi sender nyhedsmails 5-10 gange om året, og du kan afmelde dig med et øjebliks varsel. Vi garanterer, at vi kun bruger dine kontaktoplysninger til at sende dig vores nyhedsmail.

Subscribe

* indicates required

© Dan-doors. All rights reserved.

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Hold dig opdateret 

5-10 gange årligt sender vi nyheder ud vedrørende tilbud, kampagner, nye produkter og meget mere 

Subscribe

* indicates required

© Dan-doors. All rights reserved.