Ny chefkonsulent til vores salgsafdeling

13. januar 2017


DAN-doors A/S forstærker salgsteamet i Danmark med en sælger i Øst (Københavnsområdet) for at fortsætte væksten på det hjemlige marked.

Peter Dybdal er en af branchens mest erfarne folk, og han vil hos DAN-doors bidrage med et enormt kendskab til både service, produkter og branchen generelt.

Peter har mere end 30 års erfaring inden for branchen, og vi betragter Peter som den perfekte mand til at supportere vores kunder på Sjælland og øerne.

Dette giver os samtidig mulighed for, at tilbyde en hurtigere rådgivning til vores kunder som ikke er placeret i nærheden af hovedkontoret i Stilling.

Vi er overbeviste om, at Peter bliver en stærk drivkraft for DAN-doors og ønsker ham velkommen i flokken!


Hold dig opdateret 

Tilmeld dig vores nyhedsmail og hold dig opdateret med nyheder og vigtige oplysninger om vores produkter, lovgivning, energibesparelser, brandsikkerhed og andre relevante oplysninger for branchen. Vi sender nyhedsmails 5-10 gange om året, og du kan afmelde dig med et øjebliks varsel. Vi garanterer, at vi kun bruger dine kontaktoplysninger til at sende dig vores nyhedsmail.

Subscribe

* indicates required

© Dan-doors. All rights reserved.

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Hold dig opdateret 

5-10 gange årligt sender vi nyheder ud vedrørende tilbud, kampagner, nye produkter og meget mere 

Subscribe

* indicates required

© Dan-doors. All rights reserved.