Ny salgschef i Norge pr. 1. januar 2015

27. november 2014


Fra 1. januar 2015 er Christian Kiledal ansat som salgschef for DAN-doors i Norge.

Christian er 50 år og kommer fra DORMA hvor han har haft ansvaret for salg af låse og beslag til dørindustrien i Norge, Island og de baltiske lande.

Med mere end 30 års erfaring fra låsebranchen hos både producent- og grossistleddet, og med mange års erfaring som leverandør til dørbranchen, vil Christian være en vigtig ressource for vores norske kunder.

Han vil få ansvaret for at udvikle salget i Norge, Island og Færøerne og bidrage til at DAN-doors bliver en betydelig aktør på ståldørsmarkedet i dette område.

Christian holder til i Lyngdal i Vest-Agder, hvor han får sin base, samtidig med at han vil være meget ude hos vores kunder. Han er gift med Tone og har 4 voksne børn fra tidligere ægteskab.


Hold dig opdateret 

Tilmeld dig vores nyhedsmail og hold dig opdateret med nyheder og vigtige oplysninger om vores produkter, lovgivning, energibesparelser, brandsikkerhed og andre relevante oplysninger for branchen. Vi sender nyhedsmails 5-10 gange om året, og du kan afmelde dig med et øjebliks varsel. Vi garanterer, at vi kun bruger dine kontaktoplysninger til at sende dig vores nyhedsmail.

Subscribe

* indicates required

© Dan-doors. All rights reserved.

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Hold dig opdateret 

5-10 gange årligt sender vi nyheder ud vedrørende tilbud, kampagner, nye produkter og meget mere 

Subscribe

* indicates required

© Dan-doors. All rights reserved.