Velkommen til Dorte

11. november 2021


14 meter lange brandgardiner, hundredevis af døre til store entrepriser, projekter af alle slags til hele verden… vi har så mange spændende projekter at fortælle om, og derfor har vi d. 1. november budt velkommen til Dorte, som fremover skal stå for vores kommunikation og markedsføring. Dorte er specialist i formidling, og vi glæder os til fremover at sætte større fokus på at dele vores mange gode historier i endnu større skala, end vi gør i dag. 


Hold dig opdateret 

Tilmeld dig vores nyhedsmail og hold dig opdateret med nyheder og vigtige oplysninger om vores produkter, lovgivning, energibesparelser, brandsikkerhed og andre relevante oplysninger for branchen. Vi sender nyhedsmails 5-10 gange om året, og du kan afmelde dig med et øjebliks varsel. Vi garanterer, at vi kun bruger dine kontaktoplysninger til at sende dig vores nyhedsmail.

Subscribe

* indicates required

© Dan-doors. All rights reserved.

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Hold dig opdateret 

5-10 gange årligt sender vi nyheder ud vedrørende tilbud, kampagner, nye produkter og meget mere 

Subscribe

* indicates required

© Dan-doors. All rights reserved.