Forstærkninger til vores salgsafdeling

16. april 2021


Vi er rigtig glade for at kunne byde Giedre velkommen tilbage til DAN-doors, efter hun det seneste års tid har været på barsel.

Giedre vil igen være en del af vores projekt afdeling, hvor hun primært vil have fokus på vores danske marked, samt support af vores øvrige sælgere.


Vi er desuden rigtig glade for at kunne byde Simon Abana velkommen til DAN-doors, hvor han bliver en del af vores voksende salgsafdeling.

Simons primære fokus vil være rettet mod det norske og danske marked, hvor han kommer til at spille en afgørende rolle i forhold til at sikre, at vores kunder får markedets bedste kundeserviceservice.


Hold dig opdateret 

Tilmeld dig vores nyhedsmail og hold dig opdateret med nyheder og vigtige oplysninger om vores produkter, lovgivning, energibesparelser, brandsikkerhed og andre relevante oplysninger for branchen. Vi sender nyhedsmails 5-10 gange om året, og du kan afmelde dig med et øjebliks varsel. Vi garanterer, at vi kun bruger dine kontaktoplysninger til at sende dig vores nyhedsmail.

Subscribe

* indicates required

© Dan-doors. All rights reserved.

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Hold dig opdateret 

5-10 gange årligt sender vi nyheder ud vedrørende tilbud, kampagner, nye produkter og meget mere 

Subscribe

* indicates required

© Dan-doors. All rights reserved.