Skip to main content
Ledig stilling

Montør / servicemontør til Sjælland

DAN-doors servicebil foran dørproducentens hovedkontor i Stilling

Har du en udekørende montør i maven og en baggrund som montør, mekaniker, smed, tømrer, elektriker, industritekniker eller lignende?

DAN-doors søger en ny montør og servicemontør til vores team på Sjælland. Opgaverne er varierede og vil blandt andet inkludere montage, reparation og serviceeftersyn af døre, rulleporte, skydedøre, brandgardiner og meget andet.

Om jobbet:

Det er et selvstændigt job, og du skal trives med at ”være din egen herre” meget af tiden. Du vil få en hverdag med en bred vifte af spændende og varierede opgaver, hvor du får stor frihed til selv at planlægge meget af din tid.

Vi lægger vægt på, at du er ansvarsfuld og omhyggelig. Du bliver vores ambassadør hos kunderne, og det er vigtigt, at du er serviceminded og engageret i at skabe en god oplevelse for kunden.

Nogle af dine opgaver bliver:

  • Montage af DAN-doors’ løsninger
  • Serviceopgaver på døre og porte
  • Dialog med kunder i forhold til igangværende ordrer

Om dig:

Der er flere indfaldsvinkler til dette job. Det er ikke så afgørende, at du har erfaring fra dørbranchen eller med montage, dog er det vigtigt, at du har en håndværksmæssig baggrund og lyst til at arbejde med montage- og serviceopgaver. Vi sørger for, at du får en grundig oplæring, og du skal nok blive klædt godt på til at servicere og montere vores løsninger.

Vi tilbyder:

Hos DAN-doors tror vi på, at medarbejdertrivsel er nøglen til succes. Vi arbejder med princippet om frihed under ansvar og er stolte af, at rigtig mange af vores medarbejdere vælger at blive hos os i mange år. Du bliver en del af en moderne virksomhed med traditionelle værdier, som godt håndværk, kvalitet og ordentlighed.

Du får:

  • Et internt oplæringsforløb, tilpasset dine kvalifikationer
  • Stor mulighed for personlig og faglig udvikling
  • Egen montørbil
  • Løn efter kvalifikationer
  • Gode arbejdsforhold, god pensionsordning og gode kollegaer

Sådan søger du:

Hvis du er nysgerrig og gerne vil vide mere om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte vores montageleder, Daniel Petersen, 40 90 27 06.

Alle ansøgninger vil blive behandlet 100 % fortroligt. Vi indkalder løbende til samtaler og besætter stillingen, når den rette kandidater er fundet. Send din ansøgning til dp@dan-doors.dk hurtigst muligt.
Vi glæder os til at høre fra dig.