Skip to main content

Kølerumsløsninger

Tænk og agér grønnere med effektive løsning til jeres kølerum

Et trygt valg til dit kølerum

Gennemtestede og energieffektive løsninger til køl

Løsninger til koldrum er en del af vores DNA, og vi kan med sikkerhed sige, at vi igennem årene har leveret løsninger til køl og frost i næsten alle konfigurationer. Fælles for alle vores løsninger er, at de repræsenterer en kvalitet ud over det sædvanlige. Alle materialer er nøje udvalgt med henblik på at sikre produkterne uovertruffen holdbarhed i mange år frem, og vi tilbyder forskellig stålkvalitet til forskellige anvendelsesområder, så vores kunder får den dør eller den port, der funktionsmæssigt, kvalitetsmæssigt og prismæssigt er det bedste match til deres individuelle behov.

Strenge krav til isolering og hygiejne

En kølerumsdør er oftest anvendt inden for levnedsmiddelindustrien, og vores løsninger til køl lever naturligvis op til de gældende krav i forhold til blandt andet hygiejne og isolering.

Vores kølerumsdøre er effektivt isoleret og udviklede med overflader, der hygiejnemæssigt lever op til de strenge krav der stilles i fødevarebranchen. Vi finder løsninger, hvis der er udfordringer, og vores kølerumsdøre fås derfor blandt andet med varmetråde til at modvirke kondens. 

Skydedøre i syrefast rustfri stål til Danish Crown

Læs om vores samarbejde med fødevarevirksomheder her


Vores løsninger til kølerum

Stor driftssikkerhed, lang holdbarhed og en optimeret isoleringsevne er de helt afgørende parametre for, at virksomheder i fødevarebranchen og levnedsmiddelindustrien kan opnå markante konkurrencefordele og lavere driftsomkostninger.

Skydedøre


Vi leverer skydedøre i forskellige materialer og i næsten alle størrelser.

DAN-doors’ skydedøre er fleksible og kan integreres med andre automatiske installationer, som eksempelvis transportbånd eller sluser, og de overholder naturligvis de strengeste krav inden for fødevareindustrien.

Dørene fås med manuel eller automatisk betjening.

Automatisk betjente døre tilpasses jeres behov, både i forhold til automatikkens betjening og åbne/lukkehastighed, så enhver risiko for at blive klemt er minimeret, og for at sikre, at dørene altid overholder de strengeste sikkerhedskrav.

Hvilken løsning, der passer bedst til jeres behov – skydedør med manuel eller automatisk betjening – afhænger af dørens formål og anvendelse, og hvad der er mest praktisk.

Vores skydedøre produceres i flere forskellige overflader og kan samtidig males i bestemte RAL farver efter jeres ønske. Skydedørene kræver stort set ingen (eller minimal) vedligeholdelse, så I kan koncentrere jer om det, der er vigtigt for jer.

Hængslede kølerumsdøre


Vores hængslede døre produceres i rustfri stål af meget høj kvalitet og er godkendt til fødevarebranchen, hvor der stilles høje krav til hygiejne og temperatursikkerhed.

I kan vælge mellem 60 mm og 100 mm isolering, hvilket giver jer fleksibilitet til at vælge den løsning, der passer bedst til jeres behov. 

Vores hængslede døre til kølerum er udført i ekstremt slidstærke materialer og kendetegnet ved at repræsentere en robusthed og driftssikkerhed ud over det sædvanlige. Dørene fås både 1-fløjet og 2-fløjet og kan males i valgfri RAL-farve, så I får den løsning, der passer præcist til jeres ønsker og behov.

Vores hængslede kølerumsdøre er populære i forskellige brancher , som eksempelvis:

 • Medarbejder fragter varer på truck i kølerum og ses under en vertikal brandskydedør
  Energieffektive løsninger til kølerum

  Højere effektivitet og effektiv isolering forbedrer energiregnskabet

 • To sikkerhedsdøre med advarselsskilte til kølerum
  Sikkerhedsdøre og kølerumsdøre af høj kvalitet

  Når sikkerheden er vigtig i kølerummet

 • Skydedøre i rustfri stål på slagteri
  Døre i rustfri stål til de mest krævende miljøer

  Skabt til at modstå hårdhændet brug, slitage og skrappe hygiejnestandarder

 • To hængslede døre, der er 2,5 meter høje og knap to meter brede
  Hængslede døre i alle størrelser

  To hængslede døre, der er 2,5 meter høje og knap to meter brede.

HIGH SPEED PORTE / RULLEPORTE


High Speed porte er skræddersyet til steder med meget trafik, da den hurtige åbne- og lukkehastighed skaber optimale præmisser for smidig og sikker logistik med truck.

DAN-doors’ High Speed porte – også kaldet rulleporte – er driftssikre løsninger, der både sikrer et bedre arbejdsmiljø og minimerer jeres kuldetab. 

Vores løsninger tilpasses naturligvis jeres behov, både i forhold til størrelse, betjening og funktion.

Køl

High Speed porte til køl isolerer kulden og minimerer dermed energitabet. Samtidig reducerer deres høje åbne- og lukkehastighed den periode, hvor køle- eller frostrummene er eksponeret for varmere luft, og begge dele er med til at optimere energiforbruget.

Frost

Til frost kan I både vælge lette porte med 2 eller 4 mm dug eller stand-alone-løsninger med isoleret dug.

De lette High Speed porte til frostrum kræver natskydeport til nattetimerne, hvorimod stand-alone portene er effektivt isolerede og ikke kræver yderligere investeringer. Samtidig har de isolerede High Speed porte den fordel, at de har samme hurtige åbnehastighed som de lette porte.

Industri

High Speed porte til industrien er robuste og driftssikre. De er udstyret med den nyeste og mest avancerede teknologi på markedet og har en lynhurtig åbne- og lukkehastighed, som sikrer jer optimal logistik, effektivitet og høj sikkerhed.

DAN-doors’ High Speed porte fås til både køl, frost, renrum og industri.

Svingdøre


Vi har svingdøre i forskellige materialer og kvaliteter og dermed mulighed for at skræddersy den løsning, som passer specifikt til jeres behov.

Til køl har vi svingdøre i polycarbonat, PVC eller isolerede svingdøre med 40 mm isolering. Fælles for alle løsningerne er, at de er driftssikre og kræver minimalt vedligehold. Samtidig er de robuste og har en meget lang levetid.

PVC-svingdøre er designet til brug fødevareindustrien, hvor der stilles høje krav til hygiejne. De har en stærk og robust konstruktion med rustfri “galge” og et PVC-dørblad, som er ekstremt slidstærkt, og som kan tåle daglige kollisioner med truck, vogne eller andre logistikelementer.

Isolerede svingdøre giver jer fordelene ved en isoleret dør, kombineret med svingdørens lette adgangsforhold. De produceres med levnedsmiddelgodkendte tætninger og er ideelle til supermarkeder, slagterier, mejerier eller andre fødevarevirksomheder.

Bændelgardiner


Et simpelt produkt med en vigtig funktion.

Bændelgardiner er særligt nyttige ved åbninger, hvor der er behov for at have døren åben i længere tid ad gangen. Det kan eksempelvis være i forbindelse med opfyldning af varer i køle- eller frostrum.

Vores bændelgardiner kan leveres med 2 eller 3 mm bændeltykkelse med forskellige overlap.

Vertikale skydedøre


Vertikale skydedøre er pladsbesparende og sikrer jer optimal udnyttelse af pladsen omkring døren.

De vertikale skydedøre produceres efter samme høje standarder som vores almindelige skydedøre og overholder naturligvis de strengeste krav inden for levnedsmiddelindustrien,  hvor der er stor opmærksomhed på hygiejne, holdbarhed og funktionalitet.

Står du tilbage med spørgsmål?

Vi er et stort hold af forskellige specialister, som rådgiver og sammensætter løsninger hver dag

Kontakt os meget gerne, hvis vi skal hjælpe dig med jeres projekt eller hvis du har spørgsmål. Du kan sende os en besked via kontaktformularen, sende os en mail på dd@dan-doors.dk eller ringe til os på +45 87 93 87 00.

Vi vender hurtigt tilbage til dig og glæder os til at hjælpe dig med at finde den rigtige løsning.

  Står du tilbage med spørgsmål?

  Hold dig endelig ikke tilbage, hvis du ønsker svar på dine spørgsmål. Vi sidder klar ved mailen og besvarer dem hurtigst muligt. 

   Professionel vejledning om døre og porte til alle brancher

   Hvad er vigtigt for jer?

   Vi har mange års erfaring med at levere forskellige løsninger til køl i forskellige brancher, og vi hjælper meget gerne med at finde den løsning, der giver mening for jer.